lunes, 4 de junio de 2012

El Boulder de la UME estrena joguina nova


Després de diversos mesos de treball, el Boulder de la UME estrena una nova eina per desenvolupar, juntament amb el campus, tot el treball físic específic per a l'escalada.

Aquesta eina consisteix en una estructura per suportar un panell de 160x50cm que permet penjar la taula multipressa i diverses presses d'última generació especifiques per aquest tipus de treball; romos, regletes i unes boles mòbils per fer traccions.


L'estructura, situada al rebedor del bany, té com a principal avantatge permetre treballar a la multipresa de forma vertical maximitzant el seu rendiment. A la situació anterior es treballava sobre un dels plafons reclinats, situació que impossibilitava l'ús dels cantells més petits que són els específics per poder augmentar la força màxima als dits. Incorpora també un sistema de contrapès per ajudar a aquelles persones que s'inicien.


A més, al situar-la fora de zona de treball general, la nova estructura allibera espai als panells d'escalada i permet distribuir a la gent en dos sales diferents ampliant la capacitat de les instal·lacions actuals.

Aquesta nova estructura millora considerablement les prestacions de la sala d'escalada i facilita el treball als casi 50 socis que en fan ús per superar els límits personals al camp vertical.

Vull agrair l'ajuda de tota la gent que s'ha implicat en el desenvolupament d'aquest projecte, especialment a en Rodrigo, a en Jose Miguel, a en Valentí i a en Nèstor. També agrair a l'empresa García Faura la seva construcció i transport.

Cal recordar però que, per què la UME sigui entitat de referència en la promoció de l'esport de muntanya i especialment a l'àmbit de l'escalada de dificultat, cal renovar totalment les instal·lacions actuals i apostar firmament per unes noves instal·lacions de qualitat a l'alçada de la Unió Muntanyenca Eramprunyà.

Des del Boulder de la UME continuarem aportant el nostre granet de sorra per fer-ho possible.


Salut i Grau!

No hay comentarios:

Publicar un comentario